Zelfregelende versterker (BL-Préamp)

Problemen met spraakverstaanbaarheid? Hiervoor hebben wij de oplossing! Huidige betaalbare digitale systemen kunnen onze BL-Préamp niet evenaren.

De BL-Préamp: Uniek geluidssysteem met uitstekende spraakverstaanbaarheid en eenvoudige bediening

Door hoogwaardige technologie in ons uniek geluidssysteem; BL-préamp regelunit, garanderen wij een uitstekende verstaanbaarheid, waarbij de spraak rustig, helder en natuurgetrouw klinkt, terwijl de kans op rondzingen minimaal is. Met een elektronische vijfstanden volumeregelaar is het systeem zeer eenvoudig te bedienen op een plaats naar keuze (bijvoorbeeld bij de kosterplaats). Uit de vele positieve reacties, kan Bloemert Beeld & Geluidstechniek concluderen dat de BL-préamp regelunit ruimschoots aan de verwachtingen voldoet. Laat u geheel vrijblijvend met een demonstratie op locatie overtuigen.

 

Standaard 6 microfooningangen

Voor onder andere de draadloze microfoons, orgelsensor microfoon en sfeermicrofoon.

Mute functie tijdens orgelspel

Met behulp van de orgelsensor microfoon kan bijvoorbeeld de predikant-microfoon en/of een microfoon naar keuze stilgehouden worden tijdens het orgelspel.

Sfeermicrofoon

De sfeermicrofoon zorgt voor perfecte uitzendingen en/of opnames.

Lijningangen op maat gemaakt

Vanaf telefoon, laptop, CD / multiplayer, extern mengpaneel of andere muziekbronnen.

Aangepaste uitgangen

Voor de kerkzaalversterker, ringleidingversterker, muziekversterker, opname, eventuele versterkers voor bijzalen, kerkzender/streamer, etc.

g

Standaard 16-voudige equalizermodule

Hiermee wordt intern de installatie akoestisch optimaal aangepast. Eenmaal ingesteld is dit voor altijd perfect!

De prestaties kunnen verder worden verrijkt door middel van de volgende opties:

Een professionele limiter/compressor met een unieke voice-controller.

Hiermee worden sterke uitschieters in het geluidsvolume vervormingsvrij begrensd. Het verschil in geluidsniveau tussen een zachte en harde spreker wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Wanneer de spreekafstand tot de microfoon kleiner wordt, zal de voice-controller bovendien het klankkleurverschil dat ontstaat automatisch tot een minimum beperken.

x

De predikantfader.

Deze module zal tijdens gemeentezang, in combinatie met gebruik van het orgel, de predikantmicrofoon en/of andere microfoons automatisch uitschakelen. In bijvoorbeeld opnames is het uitschakelen niet merkbaar.

Elektronische vijfstanden volumeregelaar op een plaats naar keuze

Door middel van deze elektronische schakelaar met microfoon mute functie kan de installatie eenvoudig en zonder bijgeluiden worden bediend.

f

Ingang voor een extern mengpaneel

Is er behoefte om meerdere microfoons/instrumenten weer te geven? Dan kan dit door middel van een extern aan te sluiten mengpaneel. In combinatie met een muziekversterker en muziekboxen gaat dit niet ten koste van de spraakverstaanbaarheid en is er optimale muziekweergave mogelijk.

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor u realiseren.

Voor eventuele vragen of een demo kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.