Live streaming

Mijnkerkdienst.nl / beleefonline.nl; Het ideale platform voor kerken, uitvaartcentra, vergaderzalen en meer om live te streamen. Eenvoudige bediening voor zowel beheerder als kijker/luisteraar.

 

Live meebeleven

Bloemert Beeld & Geluidstechniek levert een complete live streaming installatie met camera’s, videomixers en streamer via mijnkerkdienst.nl. Op deze manier bent u niet afhankelijk van meerdere partijen, maar is alles onder één dak.

Voor onze mogelijkheden in camera’s, videomixers, beeldschermen en projecties, kijk onder het kopje beeld.

Met ons eigen streamingsplatform mijnkerkdienst.nl zijn de mogelijkheden onbeperkt, zo kan een beheerder uitzendingen plannen, afschermen en bewerken in enkele muisklikken. Door middel van onze eigen software zijn er vele beeld & geluid opties welke vanaf afstand te beheren zijn. Volumeaanpassingen, lipsynchronisatie, temperatuurbewaking en verbindingsbewaking zijn voorbeelden van onze mogelijkheden.

 

 

Nieuw: Dahlia-ontvanger

De eenvoudigste manier om mee te kijken. Eenmaal aangesloten op een tv (of ander scherm) is het “aanzetten en meekijken”.

Eenvoudig beheerderspaneel

Als beheerder heeft u alle controle eenvoudig en overzichtelijk.

Lage maandelijkse kosten

Door gebruik te maken van eigen hardware en software, kunnen wij zowel de vaste als maandelijkse kosten laag houden.

Gratis integratiemodule voor uw website

Deze module stellen wij gratis beschikbaar aan de webbeheerder, om zo een gepersonaliseerde omgeving te creeëren.

24/7 Verbindingsbewaking

Met een gerust hart uitzenden, zonder twijfel!

Automatisch uitzenden (uitschakelbaar)

Met onze auto-power module begint de uitzending automatisch wanneer de dienst begint en schakelt deze een paar minuten na de dienst automatisch weer uit.

Diensten online (na)bewerken

Met ons eenvoudig bedieningspaneel online kunt u met een paar muisklikken de dienst inkorten, een ander begin selecteren of verborgen delen selecteren!

Voorbeeld-overzicht-diensten-kerkdienstluisteren.nl

Dahlia-ontvanger

Middels onze nieuwe, zeer eenvoudige Dahlia-ontvanger kunnen diensten op een groot scherm bij de mensen thuis meebeleefd worden!

 

Deze ontvanger is eenvoudig aan te sluiten d.m.v. de bijgeleverde HDMI-kabel op een tv, monitor of beamer.

 

Tevens kunnen de omlijnde toetsen op de afstandsbediening zo ingesteld worden dat deze kan functioneren als tv-afstandsbediening. Hierdoor kan de afstandsbediening van de Dahlia-ontvanger voor zowel de tv als de ontvanger gebruikt worden.

 

Lukasontvanger

Deze Lukasontvanger kan eenvoudig worden aangesloten op het internet. Vervolgens kunnen kerkdiensten live of gemiste diensten achteraf worden beluisterd.

Door zijn eenvoudige bediening, is deze ontvanger zeer geschikt voor oudere mensen. Door de simpele installatie is het mogelijk om deze ontvanger ook tijdelijk beschikbaar te stellen aan bijvoorbeeld zieke mensen, zowel thuis als in het ziekenhuis.