Beeld en Geluid in kerken

Wij leveren beeld- en geluidsinstallaties in kerken van ieder formaat. Zo leveren wij installaties aan kleinere kerken, maar ook aan de grootste kerken van Nederland (2300 zitplaatsen)!

“Mensen vinden de kwaliteit van beeld en geluid in kerken belangrijk voor de beleving”

 

Van een complete geluidsinstallatie met ringleiding tot live streaming oplossing met meerdere camera’s, wij leveren een complete oplossing voor beeld en geluid in kerken!

Lees hieronder alle mogelijkheden.

Geluidsinstallatie

Wij zorgen voor optimale spraakverstaanbaarheid in combinatie met een uitstekende muziekweergave. Dit kunnen wij realiseren met ons unieke geluidssysteem (de BL-Préamp) in combinatie met Sennheiser microfoons, de beste luidsprekers en een ringleidingssysteem dat op maat is gemaakt voor uw kerk.

Muziek

Standaard leveren wij een installatie waarbij de nadruk ligt op de spraakverstaanbaarheid. Wanneer gewenst is de muziekweergave te optimaliseren, kunnen daarnaast muziekboxen geïnstalleerd worden. Hierdoor worden muziek, instrumenten en zang uitstekend weergegeven.

Beeld

Door middel van onze beamers en tv-schermen kunnen wij zorgen voor een perfecte beeldweergave.

Live streaming

Met ons eigen live streaming platform bieden wij de gemeenteleden die niet naar uw kerk kunnen komen een geweldige kijk- en luisterervaring. Als mensen zelf niet over een tablet, telefoon of computer beschikken, leveren wij een zeer eenvoudig te bedienen ontvanger (lukasontvanger).

Nieuw: Dahlia-ontvanger

Nieuw is onze Dahlia-ontvanger, welke eenvoudig op een TV of monitor kan worden aangesloten. Vervolgens kan zeer eenvoudig de dienst thuis op een groot scherm meegekeken worden.

Camera’s met videomixers

Daarnaast leveren wij camera’s met videomixers waarmee u prachtige opnames van een trouwdienst, doopdienst of afscheidsdienst kunt maken voor de gemeente. Deze beelden worden tijdens de dienst opgenomen op een USB-stick. Dit alles wordt in een handomdraai gerealiseerd met onze eenvoudige installatie.

Nieuw: Dahlia-ontvanger

De eenvoudigste manier om mee te kijken. Eenmaal aangesloten op een tv (of ander scherm) is het “aanzetten en meekijken”.

z

Optimale spraakverstaanbaarheid

Op elke plek in de kerk is de spreker optimaal te verstaan, niet te hard of te zacht en de kans op rondzingen is minimaal.

Ringleidingsystemen

Gebruikers van gehoortoestellen kunnen optimaal de dienst meebeleven met onze ringleidingsystemen

Uitstekende muziekweergave

Vanaf telefoon, laptop, CD / multiplayer of andere muziekbronnen.

Beamers en tv-schermen

Voor perfecte beeldweergave

Streaming voor kerken

Met mijnkerkdienst.nl bieden wij de gemeenteleden die niet naar uw kerk kunnen komen een geweldige kijk- en luisterervaring.

(Full-HD) camera- en geluidsopnames

Prachtige opnames van trouw-, doop- en rouwdiensten

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor u realiseren.

Voor eventuele vragen of een demo kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.