Beeld en Geluid in Rouwcentra

Voor uw rouwcentrum leveren wij optimale audiovisuele ondersteuningen.

Rouwcentra verdient de beste audiovisisuele mogelijkheden

Een uitvaart kun je maar één keer doen, daarom bieden wij de beste mogelijkheden met betrekking tot beeld en geluid voor rouwcentra.

Bloemert Beeld & Geluidstechniek biedt u optimale spraakverstaanbaarheid in combinatie met een uitstekende muziekweergave. Dit kunnen wij realiseren met ons unieke geluidssysteem (de BL-Préamp) in combinatie met Sennheiser microfoons, de beste luidsprekers en een ringleidingssysteem dat op maat is gemaakt voor uw rouwcentrum.

Zijn er nabestaanden die de dienst niet op locatie mee kunnen beleven? Dan hebben wij hiervoor de oplossing: beleefonline.nl. Met dit platform bieden wij overal ter wereld de mogelijkheid om de dienst (privé) live mee te beleven met beeld en geluid. Tevens wordt er voor de beheerder een back-up gemaakt van de opname.

Ook leveren wij camera’s met een videomixer waarmee u een prachtige opname van de afscheidsdienst kunt realiseren voor de nabestaanden. Deze beelden kunnen worden opgenomen en/of live worden gestreamd. De diensten kunnen worden afgeschermd met een wachtwoord en zijn op een later moment terug te kijken.

 

z

Optimale spraakverstaanbaarheid

Door toepassing van de limiter met voice controller is er nauwelijks verschil tussen een zachte en een harde spreker.

Uitstekende muziekweergave

Vanaf telefoon, laptop, CD / multiplayer of andere muziekbronnen.

Ringleidingsystemen

Gebruikers van gehoortoestellen kunnen optimaal de dienst meebeleven met onze ringleidingsystemen

Beamer/scherm presentatie

Voor perfecte beeldweergave

Full-HD camera / geluidsopnames

Prachtige opnames van de afscheidsdienst in een handomdraai

Streaming

Met ons platform beleefonline.nl bieden wij de mogelijkheid om buiten het rouwcentrum, overal ter wereld, privé de afscheidsdienst mee te beleven. Voor de beheerder wordt er tevens een back-up van de opname gemaakt.

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor u realiseren.

Neem daarom gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.