Beeld en geluid voor bedrijven

In het bedrijfsleven is goede audiovisuele apparatuur van groot belang. Wij leveren complete installaties voor de perfecte presentaties, maar ook mobiele oplossingen voor bijvoorbeeld presentatieruimtes, kantines of productieruimtes van bedrijven.

 

Audiovisuele oplossingen voor bedrijven

In veel bedrijven is een geluidsinstallatie een meerwaarde voor de werknemers. Denk hierbij aan een geluidsinstallatie in een presentatieruimte of achtergrondmuziek in een productiehal of kantine. De geluidsinstallatie kan eventueel gecombineerd worden met een beamer of beeldscherm. 

Bloemert Beeld en Geluidstechniek biedt hiervoor de perfecte oplossingen. Eenvoud staat bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat elke installatie met een simpele handomdraai te gebruiken is.

Bedrijven | Bloemert Beeld & Geluidstechniek in Meppel

Schermen tot wel 86 inch

Indien groter gewenst, maken wij gebruik van beamers.

Optioneel draadloos presenteren

Wij hebben ervaring met zeer eenvoudig te bedienen draadloze mogelijkheden. Hiermee kan het beeld van een bedrijven laptop op het grote beeldscherm gepresenteerd worden, met slechts enkele muisklikken.

Duidelijke presentaties

Bloemert Beeld & Geluidstechniek levert geluidsapparatuur voor bedrijven waarmee elke spreker perfect te verstaan is.

z

Uniek geluidssysteem

Is de akoestiek in een ruimte voor spraak niet optimaal, dan biedt onze BL-Préamp de oplossing. Deze zelfregelende versterker is erg gebruiksvriendelijk en is niet te evenaren door huidige betaalbare digitale systemen.

Mogelijkheid tot camerabeelden en opnames hiervan

Daarnaast levert Bloemert Beeld & Geluidstechniek complete camera-installaties met opname-apparatuur voor bedrijven. Het maken van een prachtige professionele opname vereist geen technische kennis.

Opnemen van de beelden

Met onze USB-opnamerecorder kunt u eenvoudig alle gemaakte beelden opslaan op een USB-stick.

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor uw bedrijf realiseren.

Voor eventuele vragen of een demo kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.