Luidsprekerzuilen en muziekluidsprekers

Wij willen geen concessies doen aan de spraakverstaanbaarheid. Naast een optimale versterkerinstallatie zijn daarom goede luidsprekers essentieel!

 

 

Elke kerk heeft zijn eigen akoestiek, meestal met galm, wat prachtig is voor orgel en zang.

Deze galm doet echter afbreuk aan de spraakverstaanbaarheid. In combinatie met een zachte spreker geeft dit vaak problemen.

Afhankelijk van de kerkzaal en de akoestiek gebruiken wij line-array luidsprekers met 4 tot 30 luidsprekers per zuil (in lengte variërend van circa 60-200 cm). De langere line-array luidsprekers hebben een nagenoeg constante geluidsdruk tot ruim 20 meter.

Wanneer een uitstekende muziekweergave gewenst is, maken wij op de BL-préamp een speciale uitgang voor een muziekversterker met muziekboxen.

Oplossingen voor elke kerk

Een juiste positionering in combinatie met de lengte van de line-array speaker staat garant voor een goede spraakverstaanbaarheid op iedere plek.

Mogelijkheid voor muziekversterking

Wanneer een uitstekende muziekweergave gewenst is, kunnen wij voor verschillende budgetten een passende oplossing bieden.

Versterking van piano

Onze premium line-array luidsprekers zijn geschikt om het geluid van een piano te versterken, zodat het toereikend zal zijn voor ondersteuning van de gemeentezang.

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen wij u adviseren welke luidsprekers het meest geschikt zijn voor uw situatie.