Beeld

Bloemert Beeld & Geluidstechniek is gespecialiseerd in de aanleg van eenvoudig te bedienen videomixers in combinatie met camera-installaties. Daarnaast bieden wij een perfecte beeldervaring met beamerinstallaties en beeldschermen van groot tot klein.

 

Visuele installaties

voor iedere situatie op maat

In tijden van Corona wilt u natuurlijk de beste ervaring bieden aan de mensen thuis, om ook hen de dienst mee te laten beleven. Om dit te kunnen realiseren, zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Bloemert Beeld en Geluidstechniek levert complete installaties, waarbij camerabeelden, PowerPoint presentaties en het geluid live te volgen is op de website van de kerk, rouwcentrum of instelling.

Door middel van onze PTZ (Pan, tilt, zoom) camera’s, kunnen vele verschillende posities middels 1 camera in beeld worden gebracht. Door gebruik te maken van een extra overzichtscamera en een videomixer kan er al een professionele uitzending, eenvoudig gerealiseerd worden. Om een indruk te geven hebben wij een demovideo waarin de verschillende functies worden toegelicht.

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos, meerdere PTZ camara’s of (vaste) overzichtscamera’s zijn geen probleem. Wij zullen u helpen met het bepalen van de posities van alle camera’s, om zo de beste uitzendingen en opnames te kunnen realiseren.

Beamerinstallatie

Beamerinstallaties leveren wij op maat. Uw presentatie vanaf de laptop naar één of meerdere beamers, of in combinatie met meerdere beeldschermen. Dit alles in een hoge resolutie (Full HD kwaliteit).

Daarnaast is het mogelijk om camerabeelden op de hierboven genoemde beamer/scherm installatie te laten zien. Deze beelden kunnen in combinatie met geluid, eenvoudig worden opgenomen en zijn eventueel beschikbaar voor uitzendingen.

Mogelijkheden van onze video-installaties

De onderstaande opties zijn een greep uit onze mogelijkheden. Wij zijn altijd bereid om te kijken naar verdere opties en werken deze graag met u uit. Neem contact om met het contactformulier, onderaan deze pagina, of bel 0522-261224

Al onze installaties zijn gemaakt om eenvoudig te bedienen, voor jong en oud.

Bedrijven | Bloemert Beeld & Geluidstechniek in Meppel

Videomixer voor vloeiende overgang van beelden

Met tot wel 6 ingangen voor camera’s en laptops

PTZ camera's om alles in beeld te brengen

Met onze Pan Tilt Zoom (PTZ) camera’s kunnen alle posities in beeld worden gebracht. Bij de installatie ontvangt u een duidelijk overzicht van alle posities, zodat u snel de juiste positie in beeld kunt brengen.

PiP mogelijkheid

Door middel van Picture in Picture (PiP) kunt u bijvoorbeeld het beeld van de PowerPoint laten zien in het camerabeeld, zodat beide beelden voor de kijkers thuis te zien zijn.

Live-streaming via ons eigen platform

Met mijnkerkdienst.nl en beleefonline.nl bieden wij de kijkers en luisteraars thuis de mogelijkheid om de dienst live mee te beleven. Vanuit de kerk, rouwcentrum of instelling kan de streamer met een enkele knop gestart worden, waarna de stream zal worden gestart. Dit alles tegen zeer lage kosten.

Opname van de dienst

Met onze USB-opnamerecorder kunt u eenvoudig alle gemaakte beelden opslaan op een USB-stick. Deze is na afloop direct beschikbaar.

Ook andere opties kunnen wij wellicht voor u realiseren.

Voor eventuele vragen of een demo kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.