Menu
Werkhorst 34, 7944 AT Meppel, tel: 0522 261224

Professioneel geluid

Wij zijn breed gespecialiseerd op het gebied van geluid. Van kerken tot sportaccommodaties en van gemeentelijke instellingen tot fabriekshallen, voor elke situatie bieden wij een systeem op maat.

Als u gedetailleerde informatie zoekt over de producten die wij leveren, verwijzen wij u naar de subpagina’s over de betreffende onderwerpen in het menu.

Geluidsinstallaties zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van uw situatie kan een bepaald aspect met name van belang zijn. Bij een omroepinstallatie dient de mededeling bijvoorbeeld goed verstaanbaar te zijn. Hetzelfde geldt voor een spraakinstallatie. Daarbij is het echter tevens relevant dat het geluid prettig klinkt. En bij een muziekinstallatie – zowel voor livemuziek als voor weergave van andere muziekbronnen – is de kwaliteit van de muziekweergave het meest belangrijk. Bij de beoordeling van uw wensen nemen wij deze aspecten natuurlijk mee.

Veelal kan een installatie worden samengesteld met fabrieksapparatuur. Dergelijke apparatuur is vaak zo samengesteld, dat deze breed inzetbaar is. Dit wil echter niet zeggen dat deze apparatuur altijd naadloos op elkaar aansluit. Wij zoeken van verschillende merken de beste producten uit, die door middel van enige aanpassingen wél goed op elkaar aansluiten. Op deze manier zijn wij in staat om een installatie samen te stellen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dat geschikte onderdelen uit een eventueel bestaande installatie opnieuw worden gebruikt, is voor ons vanzelfsprekend.

In bepaalde situaties, bijvoorbeeld in gebouwen met een slechte akoestiek voor spraakverstaanbaarheid, is het niet mogelijk om met fabrieksapparatuur een goede geluidskwaliteit te garanderen. In dergelijke situaties adviseren wij de BL‑préamp regelunit, waarover u onder het kopje “Uniek geluidssysteem” meer kunt lezen.

Elk onderdeel van een geluidsinstallatie verdient de juiste aandacht. Versterkers, luidsprekers en microfoons, draadgebonden of draadloos, wij blijven altijd op zoek naar de beste producten van gerenommeerde merken.

Bij al onze producten hechten wij bovendien veel belang aan gebruiksvriendelijkheid. En omdat wij ons continu bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren van bestaande producten, kunnen wij u ongetwijfeld een systeem aanbieden dat aan uw wensen voldoet.

Zorg voor de installatie houdt voor ons echter niet op na de levering. Om een snelle en betaalbare service op afroep te kunnen garanderen, beperken wij ons werkgebied tot Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en de kop van Gelderland.