Menu
Werkhorst 34, 7944 AT Meppel, tel: 0522 261224

Digitaal Audio Opname Systeem (AOS)

AOS-erwin

Met ons opname systeem kunt u -zonder technische kennis- een opname maken op een USB-stick. Deze is vervolgens eenvoudig te bewerken en kan worden voorzien van extra informatie (zoals voorganger, thema, collectes). Daarnaast kunnen de opnames gemakkelijk worden gearchiveerd en gekopieerd. De diensten zijn eenvoudig te branden op cd of op internet te plaatsen. Op deze manier kunnen luisteraars via internet tot minimaal 50 diensten terugluisteren. Hiervoor stellen we een gratis integratiemodule beschikbaar om dit te kunnen integreren in uw eigen huisstijl. In combinatie met ons platform Kerkdienstluisteren.nl kunnen luisteraars bovendien live meeluisteren (al dan niet afgeschermd). Zie hiervoor onze demonstratiepagina.

Speciale diensten, zoals rouw- en trouwdiensten, kunnen eenvoudig met een wachtwoord worden afgeschermd en komen op deze manier niet tussen de reguliere diensten te staan. Naast de reguliere diensten is het bovendien mogelijk om aparte groepen te creëren, bijvoorbeeld voor zangdiensten of orgelconcerten.

We kunnen ons voorstellen dat uw kerk niet wil dat de diensten voor iedereen op het internet toegankelijk zijn. Daarom is het ook mogelijk alle diensten af te schermen met een wachtwoord. Zie hiervoor onze beveiligde demonstratiepagina. Om in te loggen gebruikt u het wachtwoord "geheim".

Tenslotte kunnen de diensten op het internet ook eenvoudig door de beheerder met de AOS-pc worden verwijderd en is inzichtelijk hoe vaak welke dienst is beluisterd. Wanneer ons opnamesysteem in combinatie met ons live kerkradiosysteem wordt gebruikt, wordt er automatisch een backup van de dienst gemaakt. Mocht er bij de opname in de kerk toch iets mis zijn gegaan (wanneer deze bijvoorbeeld niet is gestart), kan de beheerder met onze AOS-pc altijd de backup terughalen en hier alsnog een cd van maken.