Menu
Werkhorst 34, 7944 AT Meppel, tel: 0522 261224

Kerkdienstluisteren.nl

BL-streamer

Wij willen de mensen thuis de gehele dienst laten meebeleven. Naast het geluid is het mogelijk om de beamerpresentatie en/of eenvoudige camerabeelden te zien op uw pc of laptop, maar ook op een telefoon/tablet. Door middel van onze integratiemodule kunnen de diensten eenvoudig worden beluisterd via de website van uw gemeente.

Om mee te luisteren en te kijken kunnen wij een zeer eenvoudig te bedienen tablet leveren.

Luisteraars hebben de mogelijkheid de live uitzending te pauzeren. Naast live uitzendingen kunnen oudere diensten op een later tijdstip worden teruggeluisterd.
 
Als beheerder kunt u (speciale) diensten overal eenvoudig afschermen met een wachtwoord en heeft u gedetailleerd inzicht in het aantal beluisteringen.

Voordelen voor uw kerk:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Lage maandelijkse kosten
  • Gratis integratiemodule voor uw website
  • 24/7 verbindingsbewaking
  • Automatisch uitzenden (uitschakelbaar)

Voor meer informatie verwijzen wij u ook graag naar www.kerkdienstluisteren.nl

Lukas 2 in woonkamer verv

Lukasontvanger

Deze Lukasontvanger kan eenvoudig worden aangesloten op internet. Vervolgens kunnen kerkdientsen live of gemiste diensten achteraf worden beluisterd.

Door zijn eenvoudige bediening, is deze ontvanger is zeer geschikt voor oudere mensen. Door de simpele installatie is het mogelijk om deze ontvanger ook tijdelijk beschikbaar te stellen aan bijvoorbeeld zieke mensen, zowel thuis als in het ziekenhuis.